Tuimelaar Little Goose – Little Dutch

 9,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Deze Tuimelaar Little Goose van Little Dutch kan gewoon niet stoppen met spelen! Je kunt hem wegduwen, maar hij zal altijd terugveren voor meer spel en plezier. Deze gans wiebelt heen en weer nadat hij naar beneden is geduwd en maakt een rinkelend geluid. De tuimelaar is ontworpen om op speelse wijze motoriek te trainen en baby’s zullen het heerlijk vinden om te duwen en hem te zien wiebelen. Giechelen gegarandeerd! Combineer met andere gans items uit de collectie voor een leuk cadeau.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeaus, klaar om te geven

Eigenschappen Tuimelaar Little Goose

  • thema: Little Goose
  • merk: Little Dutch
  • tuimelaar met belletje
  • Afmeting: 11 x 11 x 19,5 cm
  • vanaf 0 maanden

Wil je meer zien van dit leuke thema? Kijk dan hier!

Little Dutch maakt tijdloos speelgoed van goede kwaliteit, voorzien van stijlvolle kleuren, dessins en illustraties. Alle producten voldoen aan de Europese richtlijnen en zijn kinderarbeid vrij en maatschappelijk verantwoord geproduceerd.

Little Goose kan niet stoppen met spelen! Je kan hem wegduwen, maar hij komt altijd weer terug voor meer speelplezier. Deze Little Goose knuffel tuimelaar waggelt van de ene naar de andere kant wanneer hij wordt omvergeduwd en maakt een ringelend geluid. De tuimelaar is ontworpen om op spelenderwijze de motoriek te bevorderen. Kindjes zullen het geweldig vinden om hem een duwtje te geven en te zien schommelen. Verzekerd van een hoop gegiechel! Combineer de tuimelaar met andere items uit onze Little Goose collectie, zoals het knijpspeeltje.

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 6 maanden

Materiaal

100% polyester

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten