Little Dutch knuffelpop Jake

 19,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Maak kennis met de stoere Little Dutch knuffelpop Jake.  De favoriete outfit van Jake is een stoere muts en gele regenlaarzen en hij kan niet wachten om geknuffeld te worden. Jake wordt je nieuwe beste vriend. Hij zal er altijd zijn als je wilt spelen of een dikke knuffel nodig hebt. Jake heeft een lief klein vriendje bij zich een  grijze kat  en samen zoeken ze graag naar kleine schatten.

Binnen of  buiten het maakt Little Dutch knuffelpop Jake niet uit. Ga jij met hem mee op avontuur?  Dit is de stoere Jake. Jake is zacht en knuffelig, 35 cm lang en is verpakt in een mooie opbergdoos.

Jake kan rechtop blijven zitten en is maar liefst 35 cm groot. Een super leuke pop voor avontuurlijke kids, waar ze uren speelplezier van hebben.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt, klaar om kado te geven

Samen met zijn maatje, Little Dutch knuffelpop Ava  vormen ze een olijk duo waarmee de kleintjes zich zeker zullen vermaken en kerst echt magisch wordt voor ze.

Eigenschappen Little Dutch knuffelpop Jake

  • merk: Little Dutch
  • Thema Knuffelpop Jake
  • Afmetingen: 35cm
  • De knuffelpop kan gewassen worden op 30 graden

Zacht speelgoed, knuffels en poppen van Little Dutch

Little Dutch biedt veel keuze in speelgoed. Zacht speelgoed, knuffels en poppen zijn vaak te gebruiken vanaf de geboorte en gaan daardoor lang mee. Kinderen hechten vaak op latere leeftijd nog veel waarde aan dat ene knuffeltje dat zij al vanaf de geboorte hebben!

Elk speelgoedje zorgt voor een andere stimulans en prikkel. Kinderen gebruiken speelgoed om hun zintuigen te ontwikkelen. Daarom is het zeker goed om al vanaf een paar maanden zacht speelgoed aan te bieden aan jouw baby. De zintuigen worden hiermee gestimuleerd.

Een brede collectie aan speelgoed draagt bij aan een goede ontwikkeling van jouw baby, dreumes, peuter of kleuter. Met behulp van de filters in onze online speelgoedwinkel, kun je gemakkelijk zoeken op leeftijd.

Extra informatie

Afmetingen 20 cm
Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

100% polyester

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten