Krokodil puzzel – Scratch

 17,99

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Krokodil puzzel. Hap hap hij bijt in je bil…. deze contourpuzzel van de krokodil spreekt tot de verbeelding. Door de vorm van deze puzzel in een lieve krokodil met mooie palmbomen een leuke uitdaging voor kleine puzzel wonders vanaf 3 jaar. Je ruimt hem weer op in een stevige doos met natuurlijk een krokodil erop. Hap hap … pas op dat de krokodil niet al je stukjes op eet.

De puzzel is gemaakt van stevig karton en bestaat uit 36 puzzelstukjes.

Eigenschappen Krokodil puzzel

  • De puzzel is gemaakt van stevig van karton
  • bestaat uit 36 stukjes.
  • merk: Scratch
  • vrije vorm puzzel, geen rechte randen
  • Afmeting puzzel: ca 49 x 47 cm

De krokodillen puzzel is een uitdagende puzzel omdat de puzzel een aparte vorm heeft en geen rechte rand. De puzzel heeft een afbeelding van 2 krokodillen en is gemaakt van gerecycled karton en inkt op soja basis. Geleverd in stevige opbergdoos.

De legpuzzel van Scratch blijft een uitdagende puzzel omdat de puzzel een aparte vorm heeft en geen rechte rand hierdoor is hij echt anders dan anders en leuk om te maken.  Ben je klaar met puzzelen dan ruim je hem makkelijk weer op in de bijgeleverde kartonnen doos met leuke voorbeeld afbeelding.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om  te geven

Puzzelen is goed voor iedereen. Puzzelen is een gezonde verslaving; het helpt de concentratie te verhogen, verbetert de motoriek en geeft vertrouwen  Een legpuzzel activeert aan de ene kant onze hersenen, maar helpt ons aan de andere kant ook te ontspannen.

Extra informatie

Afmetingen 49 × 47 × 0,25 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Materiaal

Karton

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Merk

Scratch

gerelateerde producten