KiddyColors Naamslinger

(inclusief 21% btw)

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Een KiddyColors Naamslinger is een uniek kraamcadeau. Ben je op zoek naar een origineel kraamcadeau, bijvoorbeeld voor je zus, je beste vriendin of je collega? Zoek je een unieke manier om de babynaam bekend te maken bij de geboorte? Of wil je iets speciaals en persoonlijks om je babykamer mee in te richten? Dan zijn de KiddyColors naamslingers perfect voor jou. Een unieke naamslinger bestellen kan eenvoudig in onze webshop. Je ontvangt de slinger met naam dan snel in huis.

De slinger met naam kun je helemaal personaliseren, bestel snel en makkelijk op de website van KiddyColors

KiddyColors Naamslinger

Tegenwoordig zijn er veel naamslingers te verkrijgen, in alle soorten en maten. Hoe kies je dan de perfecte slinger? Een unieke slinger met naam van KiddyColors kun je gemakkelijk bestellen, is 100% fairtrade en met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt. In meerdere opzichten een goede keuze dus! Je kiest zelf de letters, de kleuren en de bijpassende figuurtjes. Zo zorgen we ervoor dat jouw slinger helemaal naar wens is. Wil je dat we je een foto opsturen voor we de naamslinger verzenden, om zeker te weten dat de slinger met naam precies is zoals je wilt? Selecteer deze optie dan tijdens het bestellen van de unieke naamslinger, of laat het weten in een reactie.

Wil je een KiddyColors Naamslinger combineren met een kraamcadeau uit de webshop, neem dan even contact op dan gaan we dat voor je regelen zodat je geen dubbele verzendkosten betaald.

gerelateerde producten