Jollein speelkoffertje Pimpelmees – 2 pack

 16,50

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Jollein speelkoffertje Pimpelmees, met dit speelkoffertje heeft jouw kindje oneindig veel speelplezier! Het stimuleert het hebben van rollenspellen, er kunnen spulletjes in en is een mooi decoratief item op de babykamer. Dit leuke koffertje heeft een mooi dessin van het Pimpelmees x Jollein bosdieren thema. Dit past dus perfect bij de andere items uit dit thema.

Open en sluit het speelkoffertje Pimpelmees gemakkelijk met de handige sluiting en in de grote koffer zit nog een klein koffertje verstopt. Zo heeft jouw kindje dus dubbel speelplezier! Schrijf in de binnenzijde de naam van jouw kleintje op het handige labeltje.

Mix & Match
Wil jij het Pimpelmees x Jollein thema verder doorvoeren in de babykamer? Bekijk dan ook de overige items uit dit thema.

Met naam een uniek (kraam)kado!

Eigenschappen Jollein speelkoffertje Pimpelmees

  • Merk; Jollein
  • Thema: Pimpelmees
  • materiaal : Karton
  • set van 2 koffertjes
  • Afmeting: grootste koffer 25×17 cm

Samen met Pimpelmees is Jollein een prachtige samenwerking aangegaan. Hierdoor is de kenmerkende bosdieren tekening terug te vinden op meerdere basics van Jollein zoals een wikkeldeken, badcape, slab en het speendoekje. Op elk item zie je het lieve bosdieren printje terug, sommige met een grote panelprint, sommige met een all-over printje. De print heeft een off-white ondergrond met een grijze print, die een beetje mee kleurt met de accessoires die erbij gebruikt. (dus soms bruin en soms grijs)

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

 

Extra informatie

kadootje is voor een

Jongen / Meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Materiaal

karton

Merk

Jollein

gerelateerde producten