Jollein Multidoek Hydrofiel 70 x70 cm – 3 stuks

 9,99

(inclusief 21% btw)

Het cadeautje is voor?

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Productprijs:  9,99
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Jollein Multidoek Hydrofiel . Met deze hydrofiele doeken heb je multifunctionele doeken in huis. De trendy printjes en kleuren geeft de babykamer een persoonlijk tintje.

Deze hydrofiele doek is ideaal als handdoek na het badje. Het hydrofiel katoen neemt veel vocht op met de dunne stof kun je gemakkelijk tussen de huidplooitjes de huid droog deppen. De zachte stof beschermt het tere babyhuidje. Geeft je kleintje regelmatig wat voeding terug? Leg dan een hydrofiele doek op het hoofdeinde van de wieg, in de kinderwagenbak en onder het hoofdje in de box. Dat scheelt vaak bedjes verschonen en je beschermt het boxkleed. Stop altijd wat hydrofiele doeken in de luiertas tijdens een uitje met je baby, je kunt niet zonder.
Want met deze multi doek heb je meteen een spuugdoek bij de hand tijdens het voeden. Tip! Ook handig als verschoningsdoek zodat je baby beschermt ligt en je de ondergrond weer schoon achterlaat. Handig toch? Zo’n doek! Je kunt nu al niet meer zonder.

Eigenschappen Jollein Multidoek Hydrofiel

Deze multidoeken in  70 x 70 cm formaat worden standaard geleverd in een 3-pack. Dat is nog eens voordelig inslaan.
De doeken kun je lekker heet uitwassen zodat ze altijd weer hygiënisch te gebruiken zijn. Je mag ze wel strijken maar slim om dat juist niet te doen. Ongestreken hydrofiel neemt meer vocht op.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Een weetje:  Deze hydrofiele doek wordt ook wel hydrofiele luier genoemd. Vroeger werden deze doeken als luiers gebruikt. Nu er wegwerpluiers zijn, gebruikt bijna niemand uitwasbare luiers. Toch is de naam van de deze multi doek in al die jaren eigenlijk niet veranderd. Van hydrofiele luiers kun je stapels in de kast hebben liggen, je gebruikt ze overal voor en er zit ook altijd een stapel in de was. Kortom: inslaan! Je kunt niet genoeg hydrofiele multi doeken in huis hebben.

Extra informatie

Afmetingen 70 × 70 cm
kadootje is voor een

Jongen / Meisje

Leeftijd

vanaf 0 jaar

Kies een kleur

, , , , ,

Materiaal

100% katoen

Merk

Jollein

gerelateerde producten