Jollein Knuffelbeer Julie

 17,99

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Jollein Knuffelbeer Julie. Word jij mijn nieuwe knuffelvriendje? Ik ben knuffelbeer Julie en ik ben heerlijk zacht om mee te knuffelen. Mijn kleertjes kunnen keer op keer aan- en uitgetrokken worden en ik kan liggen, maar ook lekker zitten.

Een knuffel kan een kindje troost bieden bij verdriet, maar kan ook een fijn gezelschap zijn om lekker mee te spelen. Hiermee stimuleer je het fantasiespel van jouw kind. Vanaf dag 1 kan het beertje Julie al een fijn gezelschap zijn en een vertrouwd gevoel geven.

Wil jij mijn nieuwe knuffelvriendje worden?  Ik ben knuffelbeer Julie en ik ben heerlijk zacht om mee te knuffelen. Ik heb een schattig strikje in mijn haar en ik heb een lief roze  jurkje aan van hydrofiele katoen en mijn voetjes zijn van zacht velours gemaakt. Knuffelbeer Julie kan liggen, maar ook lekker zitten.

Mix & Match

Heb jij mijn broertje ook al gezien? Hij heet Sam en is net zo zacht en lief als ik!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Eigenschappen Jollein Knuffelbeer Julie

  • Merk: Jollein
  • Materiaal: 100% katoen | 100% polyester
  • kleur roze
  • hoogte: 40 cm
  • speelleeftijd vanaf 6 maanden

De knuffelbeertjes shop je in een jongetje Sam en een meisje Julie. Jollein heeft een uitgebreide collectie voor op de babykamer in kleuren die mooi bij elkaar matchen. Welke kleuren passen goed op jouw babykamer.

Extra informatie

Afmetingen 20 cm
Kadootje is voor

Jongen/Meisje

Kleur

roze

Merk

Jollein

gerelateerde producten