Jollein Klamboe Vintage – 245 cm

(inclusief 21% btw)

Dit product is momenteel niet op voorraad.

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Jollein Klamboe Vintage. Maak het babykamertje extra knus met deze prachtige grijze Klamboe. De klamboe geeft een geborgen gevoel en maakt de babykamer helemaal af. De klamboe kun je het beste gebruiken in combinatie met de bijpassende piekstok, deze is niet inbegrepen. Welke kleur past het beste in jouw babykamer?

Deze prachtige vintagelook klamboe maakt van het baby bed een knusse slaapplek. En je zult zien: zodra je de klamboe hebt opgehangen is de babykamer af. Het geeft sfeer en geborgenheid.
Met de bijpassende piekstok hang je een ledikantsluier heel eenvoudig op zonder dat je gaten hoeft te boren in het plafond of in de muur. De piekstok zorgt er ook voor dat de klamboe direct goed hangt.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Formaat de lengte van de Jollein Klamboe Vintage is 245 cm. Met de bijpassende piekstok van 220 cm hangt de klamboe direct op de juiste hoogte. (piekstok zit er niet bij inbegrepen)

Extra tip: ook bij grotere kinderen een goede sfeer

Met de klamboe Vintage  is de kinderkamer helemaal kidsproof. Zodra die hangt is de kamer in de juiste sferen. Creëer een knusse speelplek of leeshoekje met kussens op de grond, de Klamboe Vintage geeft een knus gevoel en een sfeervol hoekje in een kamer.

Als je baby echter gaat kruipen en grijpen komt er wel een fase dat de klamboe het bedje in wordt getrokken en wordt opgepeuzeld. Dan krijg je natte stroken stof vermengd met een vrolijke snottebel. Niet heel fris. Dan kun je de klamboe misschien beter even opruimen, maar doe de klamboe dan zeker nog niet weg.

Is je kindje eenmaal wat groter, dan kleedt de klamboe de kinderkamer weer mooi aan en geeft het ook bij een peuterbed een geweldige sfeer en fijne geborgenheid.

Mix & Match

De aankleding van een kinderkamer wordt  met zorg gedaan. We hebben bij de Klamboe bijpassende lakentjes en dekens. Veel kleuren komen terug in de verschillende Jollein lijnen. Dat combineert gemakkelijk. Wil je een extra persoonlijke touch op de kinderkamer? hang dan een stoffen naamslinger in kleur op de muur.

Eigenschappen Jollein Klamboe Vintage grijs

  • Merk: Jollein
  • Kleur: stormey grey – grijs
  • Materiaal: 80% polyester / 20% katoen
  • Lengte van 245 cm

Je kunt het wassen op een handwasprogramma. Hang het daarna in de vorm weer te drogen. Stop het niet in de droger; strijken mag wel.

Je kan de sluier bevestigen aan het plafond of aan een piekstok. let op! hang hem zo op dat je kleintje hem niet kan pakken en in bed kan trekken om verstikking te voorkomen.

Extra informatie

Afmetingen 245 cm
kadootje is voor een

Jongen / Meisje
Babykamer

Kies een kleur

Materiaal

80% polyester en 20% katoen.

Merk

Jollein

gerelateerde producten