Jollein Blokkentrein blauw met naam

 19,95

(inclusief 21% btw)

Op voorraad

Wilt u dit product personaliseren?

Wij personaliseren dit product met een vinyl opdruk. Let op: Wij kunnen de naam erop zetten, maar adviseren om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijgen.

Het cadeautje is voor?

Geef hier aan wat voor cadeautje het is. We passen onze inpakstijl hier op aan.

Opmerkingen

Productprijs:  19,95
Totaal opties:
Bestelling totaal:

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Tjoek, tjoek, daar komt de Jollein Blokkentrein blauw met naam aan! Deze prachtige houten speelgoedtrein van Jollein geeft jouw kleintje uren speelplezier. Speel ermee als trein, haal de lading blokjes van de trein en puzzel alle cijfers weer in elkaar. De trein draagt jouw dreumes of peuter uit en zo wordt de fijne motoriek goed geoefend. Natuurlijk is de houten speelgoedtrein met naam ook een perfect (kraam)cadeau!

Dit is niet zomaar een speelgoedtrein. Dit is een trein met meerdere speelmogelijkheden. Natuurlijk kan de houten trein rijden. De locomotief en twee wagonnetjes zitten goed aan elkaar vast en zijn ook van elkaar los te halen. Je kindje kan al snel een wagon los maken en hij zal de fijne motoriek flink moeten trainen om de wagon weer vast te maken. Mooie uitdaging!

Alle twaalf houten blokken op de trein kunnen eraf. En dan? Maak je samen met je kindje een hoge toren met de blokken. Of gaan de blokken allemaal weer op de trein? Op elke wagon zitten houten stokjes, waar de blokken in eindeloze combinaties op gezet kunnen worden. Zo blijven de blokken goed zitten als je met de trein gaat rijden.

  • verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt, klaar om kado te geven

Eigenschappen Jollein Blokkentrein blauw met naam

  • Jollein blokkentrein
  • Kleur: blauw/houtkleur
  • Materiaal:  100% duurzaam hout
  • Afmeting: 39,5x8x11 cm.
  • Geschikt voor kindjes vanaf 12 maanden
  • Makkelijk schoon te maken met een vochtig doekje

Combineer met nog meer leuke dieren kraamcadeautjes tot een leuke geheel.

Het spelen met de Jollein Blokkentrein met naam en met de blokken prikkelt de zintuigen van je kind om te ontdekken, te voelen, te kijken en te herkennen. Leer je kind spelenderwijs vormen en kleuren te benoemen. Ook wordt de motoriek geoefend met het stapelen van blokken en met het rijden van de trein.

Als de blokken precies goed op de trein zijn gestapeld, zie je aan de zijkant cijfers ontstaan. Voor je het weet ben je al voorzichtig bezig met leren tellen.

Let op: Wij kunnen de naam zetten op de Jollein Blokkentrein met naam, maar adviseren om regelmatig te controleren of deze nog goed vast zit aangezien kleine kindervingertjes dit kunnen lospeuteren en sticker deeltjes in hun mond kunnen krijg. We adviseren om een gepersonaliseerde trein alleen voor decoratie doeleinde te gebruiken.

Extra informatie

Afmetingen 45 cm
Materiaal

Hout

Merk

Jollein

gerelateerde producten