Houten safari auto vormenstoof – Small foot

 22,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Houten safari auto vormenstoof. Een vormenstoof en een houten speelgoedauto van Small foot in één!

Met dit houten speelgoed in een populaire safarilook maken de giraf, het nijlpaard, de leeuw, de krokodil en de olifant een tocht door de wildernis terwijl de vriendelijke zebra het houten voertuig bestuurt. De safari bus heeft aan alle kanten in totaal vijf insteekgaten in diervormen waar de bijpassende figuurtjes doorgestoken kunnen worden. Het is een liefdevol ontworpen voertuig dat op speelse wijze de herkenning van vormen en motoriek traint. Deze speelgoedauto is rijk gedetailleerd en biedt voldoende ruimte voor de schattige houten figuurtjes.

Met naam een perfect (kraam)cadeau!

Eigenschappen Houten safari auto vormenstoof

  • merk; Smallfoot
  • mar=teriaal : hout
  • Theam Safari – Jungle
  • vormenstoof met 5 speelfiguren
  • vanaf 12 maanden
  • Speelgoedauto: circa 23 x 13 x 14 cm

Met dit houten vormspel in populaire safari-look gaan de giraf, het nijlpaard, de leeuw en hun vrienden de wildernis in terwijl de vriendelijke zebra het houten voertuig bestuurt. De safaribus heeft in totaal vijf insteekgaten in diervormen aan alle kanten waardoor de bijpassende figuurtjes kunnen worden gestoken.
Deze speelgoedauto is rijk gedetailleerd en biedt voldoende ruimte voor de schattige houten figuurtjes. Voor langdurig en afwisselend speelplezier in de kinderkamer! Het is een liefdevol ontworpen voertuig dat spelenderwijs het herkennen van vormen en motoriek traint.
Deze safaribus maakt deel uit van de productgroep “Safari” en maakt indruk met zijn goed zichtbare houtmateriaal, de hoogwaardige illustratieprints en de moderne kleurstelling. Het is een absolute must-have voor alle safarifans en hoort thuis in elk houten speelgoedvoertuigassortiment.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Extra informatie

Gewicht 0,585 kg
Afmetingen 23 × 13 × 14 cm
Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 1 jaar

Materiaal

Hout

Merk

Small Foot – Legler

gerelateerde producten