Handdoeken met naam

Handdoeken met de naam van het kind erop geborduurd, zijn een ontzettend leuk cadeau om te geven en krijgen. Voor zowel klein als groot. Onze handdoeken met naam zijn niet alleen leuk om te geven bij de geboorte, maar bijvoorbeeld ook bij een eerste zwemles of een verjaardag. Bij Kiddy Kado zijn de handdoeken met naam verkrijgbaar in verschillende kleuren. Het zijn lekker stevige en zachte handdoeken van 500 gram katoen. Wil je niet alleen de naam, maar ook het sterrenbeeld op de handdoek laten borduren? Geen probleem. Voor een kleine meerprijs regelen we dat graag voor jou.

Handdoeken met naam van het merk Funnies

Bij Kiddy Kado verkopen we handdoeken met naam van het merk Funnies. Funnies is een trendy en kleurrijk merk dat gespecialiseerd is in babytextiel. Dus naast handdoeken met naam maken ze bij Funnies ook wieglakens, slabbetjes, mutsjes, slaapzakken en badjassen voor baby’s. Wil je niet alleen een handdoek met naam cadeau geven, maar wil je er een heel pakket van maken? Kijk dan vooral verder in onze webshop. Wij verkopen namelijk ook badjasjes, wieglakens en knuffels met naam. Wat de favoriete kleur van de kersverse ouder ook is: je vindt gegarandeerd het cadeautje waar je naar zoekt.

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Rechtstreeks als cadeau versturen?

Handdoeken met naam zijn praktisch en leuk. Ben je niet van plan of ben je niet in de gelegenheid om op visite te gaan? Wij kunnen jouw bestelling ook rechtstreeks als cadeau versturen. We pakken het altijd leuk en kosteloos voor je in. Geef bij de opties aan dat je graag een kaartje wilt meesturen, zodat de ontvanger weet van wie hij dit leuke cadeau gehad heeft. Bij Kiddy Kado zorgen we ervoor dat jouw bestelling, na ontvangst van betaling, binnen twee werkdagen verstuurd wordt. Wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.  

Anderen bekeken ook: Badcape met naam | Wieglaken met naam | Knuffeldoek met naam