Duurzaam, veilig en educatief houten speelgoed

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een pasgeboren baby, een verjaardagscadeau of een cadeautje voor de decembermaand? Met houten speelgoed weet je zeker dat je een goed cadeau geeft. Houten speelgoed is namelijk duurzaam, kan tegen een stootje en blijft mooi. Leuk om te geven en fijn om mee te spelen. Bij Kiddy Kado ben je aan het juiste adres voor een mooi en divers assortiment, indien gewenst gepersonaliseerd. Van speelgoedauto’s en houten blokken tot houten rammelaars en vormenstoven. Wat jouw budget ook is: wij hebben gegarandeerd iets wat bij je past.

Slinger

De voordelen van houten speelgoed

Speelgoed is het ideale cadeau voor een kind. Maar welk speelgoed dan? Er is niet alleen een uitgebreide keuze in soorten, maar ook qua materiaal waarvan het speelgoed gemaakt is. Wij zetten de belangrijkste voordelen van houten speelgoed voor je uiteen:

  • Milieuvriendelijk: Het maken van houten speelgoed brengt niet veel grondstoffen met zich mee: hout, lijm, schroeven en verf op waterbasis.
  • Educatief: Dit speelgoed heeft veel meer speelmogelijkheden dan de plastic-variant. Bij houten speelgoed wordt de fantasie en creativiteit van kinderen gestimuleerd.
  • Duurzaam en tijdloos: Met dit speelgoed kunnen kinderen veel langer spelen, omdat het tegen een stootje kan.
  • Veilig: Speelgoed van hout is veilig en bevat geen schadelijke stoffen. Houten speelgoed kan dus gewoon in de mond gestopt worden door een onderzoekende baby.

Dus, ben je op zoek naar duurzaam speelgoed dat jarenlang meegaat? Kies dan voor dit unieke speelgoed. 

Niet gevonden wat je zocht?

Bekijk hier ons hele assortiment

Laat je cadeautje kostenloos inpakken

Bestel je dit speelgoed bij Kiddy Kado? Dan zorgen wij ervoor dat het kosteloos voor je wordt ingepakt als cadeautje. Jouw bestelling wordt door ons altijd binnen 1 à 2 werkdagen verstuurd, tenzij anders vermeld. Heb je nog een vraag over een specifiek product, de betaling of de verzending? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het telefoonnummer (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Geboortetoren | Spaarpot met naam | Stoeltje met naam