Dieren kwartet – Little Dutch

 7,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €30

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Klanten beoordeling 9,6

Beschrijving

Dieren kwartet. Dit Little Dutch kwartet is een leerzaam spel met leuke dierenillustraties. Het is een leuk spel voor 2 of meer spelers, je kan de dieren benoemen, figuren herkennen en bij elkaar zoeken. Kan jij alle 4 de dieren bij elkaar zoeken en kwartet maken? Het spel is gemaakt van stevig karton en het wordt in een leuke bewaardoos geleverd.

Eigenschappen Dieren kwartet

  • Materiaal: Karton
  • Leeftijd: 3 jaar
  • Min. aantal spelers: 2
  • merk: Little Dutch

Kwartetten is een spel dat al heel lang gespeeld wordt en waarschijnlijk ben jij ook zeker bekend met dit spel. Little Dutch heeft nu deze moderne versie uitgebracht met de mooiste illustraties van verschillende dieren in de mooie neutrale kleuren die we gewend zijn van Little Dutch. Op de kwartet kaarten zie je allerlei verschillende dieren afgebeeld, van ezels tot walvissen, verzamel ze allemaal!

Bij kwartet draait het erom dat je zo snel mogelijk setjes van 4 kaartjes verzamelt. In dit spel zijn er in totaal 9 setjes van 4 kaarten bij elkaar te verzamelen. Je herkent een set door de gekleurde rand van de kaarten en op iedere kaart is ook afgebeeld welke andere kaarten hierbij horen. Zo weet je precies op welke kaarten jij moet gaan jagen.

Dit spel ziet er niet alleen heel mooi uit, maar is ook heel erg leerzaam! Jouw kindje maakt kennis met veel verschillende dieren, waar zij wonen en traint ook het geheugen met dit spel. Daarnaast ontwikkel je ook belangrijke vaardigheden zoals concentratie en spelontwikkeling.

Dit spel is geschikt om te spelen door kindjes vanaf 3 jaar.

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Extra informatie

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 3 jaar

Merk

Little Dutch

gerelateerde producten