Baby verzorging

Ben je op zoek naar cadeau voor de baby verzorging? Wij hebben de mooiste cadeautjes voor jou samengesteld. Een heerlijke set van Naïf die de moeder gelijk kan gebruiken. Een zachte badcape met naam of een een bijtring met bijpassende speenclip. 

Wil je liever iets geven voor op de babykamer dan is een gepersonaliseerd lakentje voor in de wieg of ledikant een perfect kraamcadeau.

De leukste cadeautjes speciaal voor jou! Waarom een cadeau voor de babykamer? Ze krijgen al zoveel speelgoed en kleertjes bij de geboorte, dus geef een cadeau waarde moeder echt iets aan heeft. 

Slinger

Speciaal voor jou hebben wij een selectie gemaakt van de mooiste en origineelste cadeaus voor de babyverzorging of voor in de kinderkamer. Van wanddecoratie, hydrofiele doeken tot stoeltjes met naam. De leukste cadeautjes voor een pasgeboren baby, babyshower of kraampakket. Wil je er een persoonlijk cadeau van maken dan kan een knuffeldoekje kiezen met de naam erop geborduurd. We hebben voor ieder budget een passend cadeautje.
Wil je het cadeau meteen versturen naar de ontvanger? Dat kan, onze cadeautjes worden altijd prachtig ingepakt. Klaar om te geven!

Kies voor een kaartje geef een lieve tekst op, wij verzorgen de rest voor je.

Heb je een leuk kraamkado  gezien, maar heb je nog een vraag?  Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee als je belt naar (+31)599202801 of een e-mail stuurt naar info@kiddykado.nl.

Anderen bekeken ook: Gepersonaliseerd kraamkado | Kraamkado met naam | Bijtring