Baby en Mama

Een bijzondere tijd is aangebroken, je bent niet meer allen maar hebt een kleintje om van te houden, te verzorgen en te koesteren.  Tijdens je zwangerschap oriënteer je je zo goed mogelijk over alles wat je nodig zou kunnen hebben bijvoorbeeld de heerlijk Naíf producten voor mama en haalt van alles in huis. Je speurt internet af naar lijstjes en tips en trucs.
Een dan is dat kleine wondertje er na 9 maanden, soms zit je op een roze of  blauwe wolk en soms een donderwolk. Niet alle baby’s doen het zoals in de boekjes. Bij Kiddy Kado vindt je een klein assortiment van leuke dingen die je kan gebruiken. Denk aan monddoekjes, hydrofiel doeken, speelgoed,rugtassen.

Vragen ze een kadotip aan je? Een mooie badcape met naam geborduurd of een poncho voor als ze wat ouder zijn.

Voor een klein budget zijn er ook k cadeautjes, een slab met naam, een borstel en kam met naam.
Bij Kiddy kado is er een ruime keuze aan speelgoed van diverse mooie merken zoals Little Dutch,  Happy  Horse, Trixie en Tryco.

Zoek uw product hier​

Binnen 1 à 2 werkdagen verzonden
Na betaling gaan wij direct voor jou aan de slag. We zorgen ervoor dat jouw bestelling binnen 1 à 2 werkdagen verzonden wordt. Plaats je een bestelling van 75 euro of meer? Dan wordt deze gratis bij jou bezorgd. Het wordt kosteloos voor je ingepakt, klaar om meteen cadeau te geven. Heb je een specifieke vraag over één van deze producten? Neem dan vrijblijvend telefonisch contact met ons op via (+31)599202801 of per e-mail via info@kiddykado.nl.