Autobaan zwart wit – Label Label

 24,95

(inclusief 21% btw)

Uitverkocht

Naíf mini bij bestelling > €25

Gratis leuk ingepakt

Binnen 2 werkdagen verstuurd

Voeg een persoonlijk kaartje toe

Beschrijving

Deze stoere Autobaan zwart wit van Label Label is leuk om mee te spelen én staat door de naam en geboortegegevens tot die tijd mooi op de babykamer. De autobaan heeft 4 autootjes in 4 verschillende kleuren die zorgen voor een non-stop activiteit voor uw kindje.

Plaats het autootje boven op de glijbaan en zie hem naar beneden scheuren en draaien! 1, 2, 3 … GO! Even lekker racen met mama, papa, broer, zus, vriend of vriendin. Wie is de snelste en wie komt het verst?! Tegelijkertijd worden de motorische vaardigheden en coördinatie gestimuleerd.

Eigenschappen Autobaan zwart wit

  • Merk : Label Label
  • Kleur zwart wit
  • Materiaal FSC hout
  • Inclusief  autootjes
  • leeftijd vanaf 18 maanden
  • Afmetingen 31 x10x29 cm

Deze Label Label autobaan zwart wit is met naam en geboortegegevens is het een uniek kraamkado, wat leuk staat op de babykamer voor ze ermee kunnen spelen!

  • Verzending in 1-2 werkdagen
  • Ingepakt als cadeau, klaar om te geven

Label label heeft creativiteit hoog in het vaandel en heeft daarom nog veel meer  leuk houten speelgoed, bekijk het  hier.

Collectie: Label Label heeft een uitgebreid speelgoed assortiment. De huisstijl is lief, hedendaags en aantrekkelijk om te zien en om mee te spelen!
Duurzaamheid: Wie kiest voor houten speelgoed, kiest voor duurzaam speelgoed. De uitvoering is degelijk en daarnaast ook ecologisch verantwoord. Voor het produceren van het speelgoed wordt uitsluitend en alleen FSC hout gebruikt. “Bossen zijn van onschatbare waarde en precies daarom is duurzaam bosbeheer één van de oplossingen om wereldwijd bossen te beschermen en te behouden, en dit is waar het bij FSC om gaat!”
Artikelen: Label Label heeft voornamelijk houten speelgoed en siliconen bijtringen in de collectie.

Extra informatie

Afmetingen 30 × 30 × 9 cm
Kies een kleur

, ,

Kadootje is voor een

Jongen/meisje

Leeftijd

vanaf 18 maanden

Materiaal

Hout

Merk

Label Label

gerelateerde producten